A Lits Energy az egyik legjobb flexibilis szellőző cső előállító az országban

A Lits Energy az egyik legjobb flexibilis szellőző cső előállító az országban

Bizonyára sokan tisztában vannak azzal, hogy mi is az a flexibilis szellőző cső. Amennyiben mégis kétségek lennének ezzel kapcsolatban, úgy az alábbiakban ez röviden bemutatásra kerül. A flexibilis szellőző cső igen jól alkalmazható a legtöbb légtechnikai rendszereknél. Mindez azért van, mert remek tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek predesztináljak erre. Ilyen például a hihetetlen rugalmasság, amely egyben strapabíró, így időtálló stabilitás biztosít.

Mégis milyen tulajdonságokkal rendelkezik még egy flexibilis szellőző cső?

A hőmérséklet tartományát górcső alá véve megállapítható, hogy -30 °C és +250 °C között biztonsággal alkalmazható egy flexibilis szellőző cső. A maximális nyomás tekintetében 2000 Pa, a maximális légsebesség pedig 25 m/s lehet, amely igen széles felhasználási lehetőséget biztosít a légtechnika terén. Ráadásul a cső tömörítve 30%-a eredeti hosszúságának és rendkívül alacsony a súlya, amely a szállításnál nem utolsó tényező.

A cső kompatibilis minden azonos átmérőjű légtechnikai idommal és ventilátorral is egyaránt. Épp ezért használható akár a konyhában, a falra klimatizációs berendezésben is. A munka minőségére pedig a Lits Energy neve a garancia.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük