A tetőtér szigetelése purhabbal a legjobb megoldás!

A tetőtér szigetelése purhabbal a legjobb megoldás!

Purhabos megoldással a hőveszteség ellen

Legyen szó akár magánépületről vagy közintézményről, az egyik legfontosabb az építkezéskor és felújításkor a szigetelés. A szigeteléssel gondoskodunk a belső terek hő- illetve más esetben vízszabályzásáról is.

          A purhab az egyik legjobb szigetelőanyag. Különböző felületeken is alkalmazható, akár fémen, téglán. A purhabszigetelő lábazati hőszigetelésként, aljzat- vagy pinceszigetelésként. Többek között az autóiparban is hasznosítják, de vakolat alatti hőszigetelésre is megfelelő lehet.

          A tetőterek biztos szigeteléséhez fontos, hogy ne keletkezzen hőhíd, rés, ehhez nyújt jó megoldást a purhabos tetőtér szigetelés.

          A purhab réteg nem légáteresztő, hangszigetelő felületet is képez és alaktartó.

A szórt purhab szigeteléssel garancia mellett is dönt. Ugyanis a nyílt és a zárt cellás hab is ugyanúgy képes a hosszú távú biztosítékot adni a megfelelő szigetelésre.

          A purhab szigetelés ára sok mindentől függhet, így a szigetelni kívánt területtől és szigetelőanyagok minőségétől is. A PurhabCenter Kft. például általában négyzetméteres árakat határoz meg. Látogasson el oldalukra, tekintse meg referenciáit és döntsön hosszú távra.

          Ha tetőtér szigetelés purhabbal, akkor csak is a purhabcenter.hu!

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük