Levegő-víz hőszivattyú padlófűtéshez? A Klímagyár ezt is megoldja

Levegő-víz hőszivattyú padlófűtéshez? A Klímagyár ezt is megoldja

A mai világban már egyáltalán nem számít luxusnak egy hőszivattyú beszerelése, ráadásul egy levegő-víz hőszivattyú padlófűtés tekintetében járható séma. Nem is csak, hogy járható, de megtérülő is. Eljutott a technológia arra a szintre, ahol ezek a fűtő és hűtő berendezések már gazdaságosabbak, mint az alternatív társaik.

Hogyan is néz ki a levegő-víz hőszivattyú padlófűtés esetén?

A levegő-víz hőszivattyú padlófűtés rendszere tartalmazza:

  • a fűtő- és hűtővizet keringető szivattyút,
  • a tágulási tartályt.

Olyan eset is előállhat, amikor nem elég csak egy tágulási tartály megléte a rendszerben, illetve szükség lehet még mikrobuborék leválasztó és iszapleválasztó szerelésre is. Szerencsére ezt nem a tulajnak kell kitalálni. Egy profi szolgáltató ezekre odafigyel és ezekkel kalkulál is.

Hol ajánlott a levegő-víz hőszivattyú padlófűtés?

Főként magánlakások, családiházak és irodaházak fűtésénél. Bizonyára az mindenki számára ismert, hogy a padlófűtés körülbelül 2-3 C fokkal elmarad radiátoros társaikhoz képest, egyrészt a felület nagysága miatt. Ez azonban egyáltalán nem érezhető a hősugárzásnak köszönhetően, ráadásul ez gazdaságosabbá is teszi ezt.

Ha ennyire remek lehetőség, akkor kit érdemes felkeresni szereléssel?

Óvatosságra intünk mindenkit. Sajnos, mint azt már sokan tudják, sok a kontár is a szakmában. Természetesen nem csak megbízhatatlan szakemberek és szolgáltatók vannak. Ilyen remek cég például a Klímagyár, ahol nem csak minőséges munkát kap az ember, hanem korrektséget is. Ez pedig egy levegő-víz hőszivattyú padlófűtés rendszernél elengedhetetlen.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük