Mekkora súllyal terhelhető a lakóautó garázs része?

Mekkora súllyal terhelhető a lakóautó garázs része?

Lakóautó terhelhetőséggel kapcsolatban vannak kérdései? Irány a premiumlakoauto.hu!

Egy lakóautóval utazni mindig különleges élmény. Kiszakadhatunk vele a rohanó mindennapokból, elmenekülhetünk a város zajától, mindezt családunk vagy barátaink társaságában. Egy ilyen kirándulás a megkötések és kompromisszumok nélküli kikapcsolódásról szól. Elfelejthetjük a tömött vonatokat és buszokat, a szállásfoglalással járó problémákat, sőt a többórás várakozást is egy-egy állomáson. Lakóautóval költséghatékonyan utazhatunk el szinte bárhová, ráadásul luxus körülmények között. Ezen járművek beltere modern és komfortos kialakítású, így otthonos érzést kelt. A Prémium Lakóautó lakóbuszai rendkívül jól felszereltek, minden kempingezéshez szükséges kellék megtalálható bennük. A látszat ellenére rengeteg tárolóhellyel rendelkeznek, így semmit sem kell otthon hagynia.

Lakóautó garázs terhelhetőségével kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival!

A Prémium Lakóautó 2008 óta tevékenykedik a lakóautó bérlés és eladás területén. Munkatársaik is mind a lakókocsis kiruccanások szerelmesei. Hosszú évek óta igyekeznek ezt az érzést ügyfeleiknek is átadni, útjukat pedig minőségi lakóautókkal tenni felejthetetlenné. A cég lakóbusz flottája évről-évre változik, így mindig új és kifogástalan állapotú járműveket tudnak biztosítani. Prémium és luxus kategóriás modellek is megtalálhatók kínálatukban, amelyek extra kényelmet biztosítanak. 2, 4 vagy akár 6 alvó- és utazóhellyel felszerelt típusok közül is válogathatnak az érdeklődők. Attól függően, hogy hányan terveznek utazni, a cég kollégái biztosan tudnak ajánlani egy az elképzeléseknek megfelelőt.

A Prémium Lakóautó kínálatában a következő lakóautó típusok találhatók:

  • Integrált
  • Fél-integrált
  • Alkóvos
  • VAN

Az integrált lakóautók minden téren a lakóbuszok csúcskategóriájának számítanak. Ezek a jelentős méretű, egyterű járművek rendkívül kényelmesek, számos extrával felszereltek és igazán mutatósak is. Jókora szélvédőiknek köszönhetően kivételes élményt biztosítanak, akár 4 vagy 6 fő utaztatására is képesek. A félintegrált lakóbuszok hátránya az integráltakhoz képest, hogy nem rendelkeznek alkóvval, így kevesebb személy számára tudnak alvóhelyet biztosítani.

Az alkóvos modellek nevüket a sofőr széke felett található alvófülkéről kapták. Ezen típusok kompakt kialakításúak, kisebbek, azonban szintén akár 6 fő befogadására is képesek. A VAN kialakítású lakóautók igazából furgonból átalakított járművek, amelyek 2-4 fő számára nyújtanak alvó- és utazóhelyet.

Mennyi csomag fér be egy lakóautóba? Mekkora súllyal terhelhető egy lakóautó garázs?

Egy lakóautó terhelhetősége mindig az adott modelltől függ. A maximális súly mindig jelzésre kerül rajtuk a gyártó jóvoltából. Általában 100 és 200 kilogramm között mozog egy lakóautó garázs teherbírása.

Amennyiben egy konkrét lakóautó terhelhetőségével kapcsolatban vannak kérdései, akkor keresse a cég szakembereit!

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük